Pàgines

dissabte, 28 de desembre de 2013

libel·lules liliana

Les libel·lules lilianes,...són fruit de moltes petites sorpreses que ens hem trobat al llarg de rutes, camins i rierols per la muntanya,...sovint a l'estiu, segur que també us ha passat,...que de cop apareix un insecte molt especial, un insecte que no deixa a ningú indiferent, per ser tant vistós, inquiet, gran, elegant i imponent,...les  libel·luleo dragonfly.

              
N'hi ha de molts colors i mides, de sempre les he fotografiat, admirat i de tant observar-les les tenia d'allò més interioritzades i dibuixades de mil maneres i ... amb una troca, una agulla de ganxet i algun retall a joc de roba,... van sorgir a casa les lilianes,...ara en tenim penjades al cotxe, sobre algun quadre i al llit dels nens, penjades a les cortines, sobre el vidre hi estan genials,...


Les seves ales són flexibles, a dins la roba hi vaig posar fil ferro de manualitats,...també vaig fer-li els ulls asimètrics i de diferent mida per donar-li mes cara simpàtica que d'insecte. 


N'estic molt contenta i orgullosa, de fet va ser un vell repte aconseguit,... somrieu cada cop que en trobeu una,...és una petita sort que es creuïn amb vosaltres,...i per recordar aquesta sort és bonic tenir-les presentsCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada