Pàgines

encàrrecs

I · jo

Hola,

sóc la Sònia, mare, dissenyadora i una creativa autodidacta, treballar amb les mans hem dona calma i hem fa feliç,...així ho vaig compartir amb la meva àvia i forma part de qui sóc.

Els productes que has vist, són de disseny propi, i puc treballar-los per personalitzar-los o ajustar-los al teu gust,...el millor serà el plaer de fer-lo i sobretot si unes mans l'esperen.

Les creacions parteixen del dibuix, sempre m'acompanya una llibreta farcida de idees, notes i esboços. No paro de dibuixar-hi i ho vaig madurant, llavors plantejo el producte buscant els materials més apropiats, en tots els sentits, no només visualment, o lligant els colors, també sóc molt detallista en totes les sensacions, el tacte, les convinacions, la forma, ... en tots els aspectes humans i funcionals, de tots aquests productes del dia a dia. Aquesta sed d'aprendre i perfeccionar hem fa sentir viva.

Treballo sense pressa, amb tota l'atenció en el que tinc entremans, potser els encarrecs poden ser més tardans que qualsevol producte en estoc, però és el preu per un producte cuidat en tot detall, ... estarà fet a mà passant pel cor.

M'encantarà contestar les teves consultes, dels dissenys o productes que hagis vist, o de qualsevol cosa que t'hagi passat pel cap. Moltes gracies per passar per aquí, espero que us inspiri i ho respecteu per un ús particular i en cas que hi tingueu algun interés contacteu amb mi,...

lakuskus@gmail.com

salut!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada