Pàgines

dimecres, 4 de maig de 2016

abraça el teu nom

pillow letters · coixí de lletres

Us vull parlar d'uns coixins en forma de lletres, que cusu per encàrreg, escullo les teles, segons l'edad, tarannà de la familia, tota la informació personal que puc captar i llavors combino l'ordre, colors i formes, formulant els coixinets amb un nom, una paraula o una emoció.

working on each pillow · treballant en cada coixí

detail by all chilhood · detall per tota la infància
Pels nens són ideals, converteix el seu nom en tot un joc, per descobrir, explorar, abraçar, fer saltar, jugar, moure, dormir-hi, aixafar, resseguir, descansar, veure i etc,....etc,...etc...en definitiva interactuar amb el teu nom, tenir-lo present i que formi part del seu entorn.
Per això crec que és un bonic detall, molt personal, que pot ser molt més que un coixí de decoració, és una presencia agradable al seu abast. I molt aviat a la seva infància el reconeixen, l'acceptes i l'aprenen, formant part de la seva identitat.

name or initial · nom o inicial

N'he cosit dos tipus, o el nom senser en lletres més petitones, que són ideal per jugar-hi els nadons. Les poden apilar, mossegar, agafar, llençar, buscar-les, ... O també només la inicial en format més gran, essent llavors un coixí gros amb la teva lletra, els agrada molt tenir-la present i la reconeixen com a molt seva,...de petita recordo que jugava a buscar "S" de Sònia, de menuda me la sentia només meva,...santa felicitat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada