Pàgines

dimarts, 17 de novembre del 2015

motxilles per tot i una mica més


backpack · motxilla
Aquest estiu he cosit moltes d’aquestes bosses, totes les he anat regalant, però aquestes les he guardat més temps per poder-ne fer les fotos. I la propera setmana estaran a la shop .

Són motxilletes per tot , de mida mitjana, per l’escola d’infantil, per la guarderia, per excursions en família i sortir a berenar al parc.

Al dia a dia observo les necessitats de la tribu de casa i vaig donant-li voltes de com solucionar-les. Ara els ha tocat a les motxilles, he anat veient com les manipulen, que els falta, que els fa nosa i com se les pengen i les porten amunt i avall.

pocket large, vertical opening · gran butxaca d'obertura vertical
Vaig pensar que serà molt més pràctic una sola bossa per a tot, per tant amb alguna butxaca o separació especial. Alhora vaig fixar-me en com se les posen els nens, i vaig veure com les inclinen i que llavors una butxaca d’obertura vertical, els resulta molt més accessible i així poden obrir i tancar i desar bé els seus tresors (pedretes, palets, algun aglà,...) i mil històries desades dins la butxaca.

Que us semblen? Qui les ha provat, els hi va fenomenal, i a casa anem ben mudats a les sortides,... que ara a la tardor són d'uns paisatges al·lucinants.

excursion through autumn · excursions per la tardor


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada