Pàgines

divendres, 17 d’abril de 2015

una Tote bag especial

special tote bag · bossa especial

Aquest ha estat el resultat, d'un encàrreg que m'ha fet molta il·lusió, la Noemí hem va encarregar una bossa sencilla amb un missatge brodat, per regalar a la seva germana, la Míriam. Veien com se l'estima, no només podia ser sencilla, havia de ser especial.


cheerful details · detalls alegres

Vaig inspirar-me amb l'esclat de la primavera i el tarannà de la Noemí, per escollir teles i detalls, amb molta vida i il·lusió. I aquí veieu el resultat elegant i sencilla per fora i molt completa per dins.

La joia de la bossa, són els botons forrats amb teles de colors on hi viag brodar el missatge que li volien dedicar. (el text,...shhhh...quedarà entre elles). M'agraden molt els botons,...a quí toca agulles i fils, sap que són com petites perles o joies, que posaríem a per tot, que vesteixen, llueixen, poden canviar i fer especial qualsevol peça,...per això vaig voler brodar el missatge de la bossa sobre botons.


buttons embroidered message ·botons amb missatge brodat

Ja m'ha arribat que li va agradar moltíssim, m'omple molt saber-ho i desitjo que la disfruti molt. (una abraçada a les dues)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada