Pàgines

dilluns, 16 de febrer del 2015

Ales d'àguila

eagle wings · ales d'àguila
La capacitat de transformació del meu fill petit, en Lluc, és una passada,...de fet tot el dia està a la pell d'algun ésser fantàstic. Te una imaginació desbordant i molt creativa.

Un dels seus personatges recurrents, és d'àguila-gapard,... si si també fa unes mescles espaterrants. Pensant amb les disfresses d'aquets any, de gapard era com poc atractiu com a repte, ... orelles, cua i tot amb la tela que toca. Per tant vaig llançar-me amb la part de les ales d'àguila, que les fa servir molt virtualment mentre juga.

fly nonstop · volar sense parar

Com veieu les disfruta moltíssim i li va encantar.

El procés de la idea va ser retallar un munt de plomes,...crec que unes 80 al final, amb els tres colors característics, blanc, marró i negre ho feia directament dibuixant amb la tisora sobre el feltre, sense plantilles, per no fer-les ni simètriques, ni iguals, volia que semblessin més naturals.

work detail · treball amb detall
Llavors vaig preparar la base amb cotó negre, prenen les mides en una jersei, ...perquè és impossible que s'estigui quiet,.... I només quedava muntar-hi les plomes, distribuint-les per fileres de color, i des de sota fins al les últimes de dalt, amb un repunt directe, de seguit varen ser muntades. Al final hi vaig cosir-hi a l'alçada de l'aixella i el canell, unes gomes suaus i molt elàstiques a cada costat, perquè s'aguantés i s'ho pogués posar i treure fàcilment,... i ... ualà!!

a volar!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada