Pàgines

dimarts, 10 de juny del 2014

necesser

travel case · necesser de viatge

avantatges de tenir una cosidora per casa,...en David feia la maleta per un viatge de feina, i no parava de donar voltes i remenar-ho tot,...perquè no trobava cap necesser,...sense dir-li res, li vaig escollir uns retalls que tenia i li vaig preguntar si li agradaven,...menys mal que si, que sempre costa triar teles pels nois, i,....en un pim-pam, ja tenia necesser, va fer una cara a cofoi :-)

case for all · bosseta per tot

les cremalleres, costen de manipular amb la màquina de cosir,...s'ha de tenir molta cura, perquè hi ha poc marge,...ara ja ho tinc més dominat,...però encara no n'estic del tot contenta, perquè de la punta sempre hem queden un xic "boturudes", com aixecades,...

¿algú te algun truc per solucionar-ho?,...va lleuceu-vos a fer-ne comentaris


2 comentaris:

  1. Hola! Acabo de veure el necesser i m'ha fet gràcia perque ahir mateix vaig fer una funda de mòbil amb les mateixes teles, bé, la de quadres no és la mateixa però és molt semblant i per dalt també li he posat negre!! i ja que dius això de les cremalleres.. a mi també em passava, crec que al passar la màquina la cremallera no està prou recta i perquè la tela a la vora de la cremallera tampoc ho està, llavors crec que fa bony perque la cremallera no està prou cosida cap endins. És dificil explicar-ho!! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia Vane, merci per ullar-hi i comentar-ho, ... ben bé que teles negres i grisos és un súper recurs per cosir per nois,...sempre queden bé.
      Sobre la cremallera,....ho has explicat molt millor que jo, crec que és això i potser el truc seria abans de cosir-ne el final, entrar-la un xic cap dins la tela, perquè llavors l'acabat quedaria un xic més tancat i recollit, sense "bonyet". Ho provarè i t'explico,...

      feliç costura, trempada!! ja he vist el teu espectacular blogg, me l'afegeixo...

      Elimina