Pàgines

dissabte, 25 de gener de 2014

bossa de la Jana

Per molts anys bonica!!!
Felicitats Jana · Happy Birthday Jana

Ha estat l'aniversari de la meva filla, 9 anys!!!!!, es fa gran... i és taaaaant trempada que li hem regalat un ordinador portàtil, i clar no podia ser d'una altra manera, que sa mare li ha dissenyat i cosit una bossa a mida.

Estava tant contenta, no s'ho esperava i la vam poder sorprendre. Feina hem tingut a no donar-li abans d'hora.

És creativa com sa mare i no para d'escriure contes i editar-hi dibuixos. Una artísta!!!

La bossa és tipu bandolera, i ben gran, que sempre acaba carregada de mil coses. A dins te compartiments per tot, a cada costat de la bossa, pel portàtil, el ratolí, carregadors, bolis, colors, blocs, carpetes, ... i totes les andròmines que necessiti. (disculpeu que no en trobo les fotos...ups!)
 bossa per l'ordinador · computer bag

Mireu els detalls, són molt propers a la seva personalitat...li agrada molt la natura, la seva inicial sempre l'hem escrit amb una flor al punt de la (j) i te tanta vitalitat com el color vermell, ahora que és molt discreta i serena com el gris clar ratllat de l'exterior.

detalls aconseguits · details obtained

He aprés molt amb aquesta bossa, des de calcular la roba, preparar el patrò, i ordenar en el procés de fer-la tots els detalls i el moment de fer cada un dels detalls. Mencanten els reptes. I és la primera bossa tant completa que faig, interiors, exterior i amb entreteles,...que divertit, inclús he aprés a fer forats amb incerts metàl·lics, forrar cintes,...he anat lenta, però ja m'agrada cosir sense presses, i cuidant tot el que feia.


dibuixos cosits amb tela · (j) · drawings sew fabric

Del que estic més contenta és del detall de la inicial, ho he fet cosint amb doble tela la lletra invertida, amb les cares bones cap endins entre si, i llavors n'he retallat el contorn i polint amb tallets els punts rodons i ... amb un tall al costat del darrera, li he donat la volta i l'he cosit sobre la tela del davant,...per fi ho ser fer i m'encanta lo bé que queda,...que es preparin les semarretes soses,...

els detalls ho sumen tot · details add it all

De forma semblant a la (j) li he fet aquest penjoll d'un ocellet,... la veritat vaig calcular malament el dibuix, perquè el buscava un xic més gran,...però aquest darrer detall ja no hem va donar temps a polir-lo més.

Disfruta-ho bonica, per molts anys!!!
Enjoy this beautiful, for many years!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada